Jump to content

Recommended Posts

Hi guys,

 

I'm trying to implement a co-simulation using Activate and MotionView, using the Hydraulic tools, but I'm getting this error at the very beginning of the simulation.

How can I fix it? I got version 14 of Visual C++

 

Thank you all

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi SDB666,

 

Please check if you have installed C/C++ option and SDK option during installation process of VC. This is the important compiler of the package.

Furthermore there are some more posts dealing with the compiler. Please check them, too.

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/18/2019 at 3:02 PM, RoKet said:

Hi SDB666,

 

Please check if you have installed C/C++ option and SDK option during installation process of VC. This is the important compiler of the package.

Furthermore there are some more posts dealing with the compiler. Please check them, too.

 

Regards

Fixed! Thank you! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...