Jump to content
Sign in to follow this  
brianoj0817

Problem in INIV/AXIS

Recommended Posts

Hello

I have a issue with the card

I want to set a relative initial velocity between components and a frame in engine files therefor I found /INIV/AXIS

It is still in The latest version help document, so I suppose it is still workable

But my Hypermesh UI hasn't the CARD

 

 image.png.5196f1dd4bf986678d32d11a1348672a.pngimage.png.6116df51923aeef28dcd331012b83a90.png

 

So, the card is alive or not? how can I find it?

Thank you for the help

 

 

  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Looks like the INIV/AXIS is not supported in Hypermesh. You can manually include the unsupported cards in the solver deck file with text editor.

Attached is an example engine file from RD-E: 5501 Fan Blade Rotation Initialization

fan_blade_initialize_0002.rad

Tip: Ctrl+F to search for any keyword supported in HM (input in the upper right corner).

 

brianoj0817 likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...