Jump to content
Dani_20

Insert nodes disappear

Recommended Posts

Helo, 

 

I have perform a carbon fiber model with a suspension.

 

I have inserted nodes to create the suspension system. But, sometimes when I save the file o I click return of one option, a great amount of nodes disappear and I have to start the whole process.

 

Anybody knows what could be the problem?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem solve it, Thank you

 

However I have an additional problem, the right panel (Geometry, 1D...) moves to the right, as you can see in the picture.

image.png.2441f5e0ce2980044f04220d8461898f.png

 

I have seen in another thread that for solving it, I have to delete same files (comand.tcl, hmmenu.set....) of the main directory. When I delete it, the first problem is solved it but disappear some information like plies (picture below) 

 

image.png.4c3f2763a56df78ae683663efdd021c7.pngimage.png.2b4c2655c4dcc98d1064b318fd90c918.png

 

Could you tell me how could I solve this problem please?

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...