Jump to content
kei

Optimization calculation result in Hyperview

Recommended Posts

When I tried to perform optimization calculation with Optistruct, read the result file with HyperView, and tried to display the contour of the element density result, the whole surface remained blue as shown in the figure.

When calculating with Optistruct, there was no error displayed in the log and the message ==== Job completed ==== was displayed, so it seems that there was no problem in the optimization calculation itself, but this is What is the cause?

Thank you.

screenshot5.thumb.png.c98df8c38833e037e9e5307ecc868676.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you for your reply.
There were no error messages in the Out file.
I also share the model file (same as in the Structural Optimization tutorial).
Thank you very much.

 

EX1_cclip.hm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
You are posting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...