Jump to content
Sign in to follow this  
bvanwissen

problem with selecting in hypermesh window

Recommended Posts

Hello,

When I want to select something inside the hypermesh window, for instance a component or even a single element, hypermesh starts to select the geometry line after line or the mesh element after element, adding them all to gether.

Everything else is going fast like rotating, zooming, cycle trough views and menu's. Only this selecting procedure by clicking inside the hypermesh (blue) window is going slow. If I select the parts/elements by "displayed", "all", 'attached" etc it also goes as fast as normal.

What is the reason of this slow selecting and how can I fix it?

Thank you in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

When I want to select something inside the hypermesh window, for instance a component or even a single element, hypermesh starts to select the geometry line after line or the mesh element after element, adding them all to gether.

Everything else is going fast like rotating, zooming, cycle trough views and menu's. Only this selecting procedure by clicking inside the hypermesh (blue) window is going slow. If I select the parts/elements by "displayed", "all", 'attached" etc it also goes as fast as normal.

What is the reason of this slow selecting and how can I fix it?

Thank you in advance!

Could you please try these:

1-) Use the latest HyperWorks updates, especially HWDesktop updates

2-) Clean up the user files (e.g. c:\users\your.username\hmfiles

3-) Increase your virtual RAM from the computer preferences

Hope it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the possible solutions, but unfortunately they don't help... Do you know something else?

Maybe for your info, I have windows 7 installed. Previously with windows XP, Hyperworks 11.0 worked fine on same pc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...